Swing Out of Pocket

Swing Out of Pocket

This friday we’ll be dancing to the tunes of the Jazz Warriors. Find them at: http://www.jazzwarriors.nl/ Bring your non-dancing friends so they can learn their first lindy steps at the beginner workshop at 8.30pm.

Developers.nl

Developers.nl

Een redesign voorstel van de website van Developers.nl. Het toevoegen van handmatige elementen om de wereld van programmeurs wat tastbaarder te maken voor het publiek, creëert een speels effect.

Big Band Battle

Big Band Battle

De Jazz Warriors Big Band is in 1996 opgericht door een club enthousiaste amateur musici uit Amsterdam o.l.v. Simon Lutz. Het repertoire is met name swingende muziek en jazz standards uit de jaren 40 en 50, in de stijl van de grote Amerikaanse Bigbands zoals die van Count Basie, Duke Ellington en Glenn Miller.

Diract IT

Diract IT

Diract IT is een software ontwikkelaar pur sang. Met een focus op retail, distributie en management software oplossingen is Diract IT in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een middelgrote speler met een breed scala aan grote en kleine klanten. Dit ontwerp-voorstel kwam tot stand in opdracht van Helder Advies.

Kamerorkest Pulcinella

Kamerorkest Pulcinella

Pulcinella is een kamerorkest voor gevorderde amateur-musici, opgericht in 2005. Het orkest dankt zijn naam aan de Pulcinella Suite, het werk van Igor Stravinsky dat op het eerste concert is uitgevoerd. Het geeft aan wat de dit orkest graag wil zijn: vernieuwend en ambitieus. Het orkest repeteert in Utrecht en geeft hier regelmatig concerten.

Bold Commerce

Bold Commerce

Bold webshops worden gebouwd in Magento. Wat hun betreft hét platform van dit moment. Open-source. Flexibel. Veelzijdig. En innovatief. Voor het e-commerce bedrijf Bold Commerce is dit ontwerp tot stand gekomen.

Stichting Mobiliteit Nederland

Stichting Mobiliteit Nederland

In opdracht van Stereo Focus kwam deze folder voor Stichting Mobiliteit Nederland tot stand. De Stichting Mobiliteit Nederland is een initiatief van Transvak, Transportbegeleiders, Werkgevers en het Da Vinci College.

MyCom

MyCom

De diverse conceptvoorstellen voor de diensten van MyCom kwamen tot stand in opdracht van Helder Advies.

CityKids

CityKids

In opdracht van Stereo Focus kwam dit voorstel voor de brochure van CityKids tot stand. MKDV CityKids geeft bijzondere kinderen de aandacht en ruimte om zich te ontwikkelen en volop mee te doen.

Flogs

Flogs

Flogs helps you synchronize your events directly to your customer their digital calendar. Embed it on your website and track your subscribers. It’s creating a new publishing channel for your events.

Speech Republic

Speech Republic

Speech Republic brengt sprekers naar hun volgende niveau, en helpt mensen een beter verhaal te presenteren. Ervaren sprekers vormen een groot gedeelte van hun klantenkring. Speech Republic helpt ze bij het voorbereiden van een belangrijke presentatie. Daarbij coachen ze in hun presentatietrainingen op één belangrijk thema: contact maken met je publiek. Binnen dat thema komen vragen over inhoud en vorm elkaar tegen, en raken onlosmakelijk met elkaar verbonden.

STUDENTEN SERVICE CENTRUM

STUDENTEN SERVICE CENTRUM

Het Studenten Service Centrum (SSC) is er om je te helpen met alles wat je rondom je studie moet regelen.Als student heb je, naast de onderwijsinhoudelijke zaken, te maken met allerlei zaken die geregeld moeten worden van inschrijving tot huisvesting. Het Studenten Service Centrum is er om je te helpen met alles wat je rondom je studie moet regelen. Daarnaast zijn er vaak vragen die betrekking hebben op allerlei andere onderwerpen, zoals ‘wat te doen bij rsi’ of ‘hoe regel ik een stage in het buitenland?’